Přípravný turnaj v Komni - opět stříbro

27.07.2012 23:41

 

Horní Lhota – Mužstvo Horní Lhoty vybojovalo stříbrnou pozici ve fotbalovém turnaji v Komni. První místo na Uherskohradišťsku získal pořádající kolektiv z Komni, třetí skončil Starý Hrozenkov a čtvrtá příčka zbyla na Nezdenice.

 
 
 

Horní Lhota v generálce na novou mistrovskou sezonu v Bílých Karpatech v turnajovém semifinále porazila Starý Hrozenkov, ve finále však celek z Luhačovicka nestačil na domácí klub.

„Se Starým Hrozenkovem jsme sehráli vyrovnaný duel. Jakmile se nám ale podařilo skórovat, zpevnili jsme obranu a vítězný výsledek se nám podařilo uhájit. Ve finále už se ovšem na našem výkonu projevil handicap v podobě úzkého kádru. Našim hráčům s přibývajícími minutamiubývaly síly, naopak soupeř využíval svoji rychlost a byl také důraznější v osobních soubojích," informoval předseda TJ Horní Lhota Ladislav Jakubčák.

Přehled výsledků – semifinále: Komňa – Nezdenice 1:1 (na penalty postoupila Komňa), Horní Lhota – Starý Hrozenkov 1:0. O 3. místo: Starý Hrozenkov – Nezdenice 2:2 (na penalty vyhrál Starý Hrozenkov). Finále: Komňa – Horní Lhota 4:0. 

Převzato ze Zlínského deníku

Zpět